23 серпня українці відзначають День державного прапора. В честь свята боєць 92-ї окремої механізованої бригади, яка веде захист біля Авдіївки, встановив прапор України прямо біля позицій бойовиків. Про це повідомила прес-служба бригади в Facebook.

Наголошується, що військовослужбовець Олександр встановлюючи прапор, ризикував власним життям, оскільки поруч знаходилися позиції ворога.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"До позиції бойовиків просто рукою подати, а він взяв прапор і встановив його в "сірій зоні" ризикуючи при цьому своїм життям, щоб наш яскравий синьо-жовтий прапор подавав сигнал ворогу, що це наша земля! Це-Україна! Боєць з 92-ої бригади, який приїхав на ротацію в Авдіївську зону, вчинив саме так. Не дарма цьому хлопцеві дали позивний Дикий мічман. Своїм вчинком Олександр продемонстрував безстрашність і військову відвагу", - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук"
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Крім того, герой сьогоднішнього дня з позивним Дикий мічман розповів, що "за довгі п'ять років війни, наш прапор не просто прапор України, а символ нашої держави, який став для нас оберегом. Ми з ним і на передовій і в мирному житті. Цей символ допомагає нам боротися далі і дає нам нові сили".

ДО ДНЯ УКРАЇНСЬКОГО ПРАПОРА. До терористів рукою подати, а він бере український стяг і, ризикуючи життям,...

Geplaatst door Офіційна сторінка 92-ОМБр Збройних Сил України op Donderdag 22 augustus 2019

Нагадаємо, в мережі опублікували відео унікальної операції ЗСУ на Донбасі, про яку раніше не можна було розповідати.

Як повідомляв портал Знай.uа, українські військові на Донбасі оцінили мобільні будиночки від Зеленського.

Також портал Знай.uа писав, що українські військові отримають найкращий подарунок до Дня незалежності.