Контррозвідники СБУ затримали двох українок, які забезпечували терористів так званої "ЛНР" розвідувальними даними про підрозділи, які задіяні в ООС на Донбасі.

"Встановлено і в ході досудового розслідування отримано докази, що мешканка підконтрольної українській владі території Луганщини збирала інформацію про сили і засоби українських силових структур і збройних сил, що здійснюють відсіч збройній агресії проти нашої країни. Отримані дані вона передавала іншій громадянці України - бойовику так званої 4 ОМСБр 2 АК "НМ" терористичної організації "ЛНР", - повідомив прес-центр СБУ в п'ятницю, 23 серпня.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Зараз зловмисницям повідомили про підозру у вчиненні кримінальних злочинів, передбачених ч. 2 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України) і ч. 1 ст. 258-3 (створення терористичної групи чи терористичної організації) КК України.

Нагадаємо, в мережі опублікували відео унікальної операції ЗСУ на Донбасі, про яку раніше не можна було розповідати.

Як повідомляв портал Знай.uа, українські військові на Донбасі оцінили мобільні будиночки від Зеленського.

Також портал Знай.uа писав, що українські військові отримають найкращий подарунок до Дня незалежності.