У суботу, 24 серпня, в Запоріжжі обіцяють спекотну погоду.

Про це повідомляють в прес-службі Запорізького гідрометцентру.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За прогнозом синоптиків, у День Незалежності, у Запоріжжі очікується мінлива хмарність, північно-східний вітер до 12 м/с, температура вночі 20-22°, вдень 32-34°, без значних опадів.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Також синоптики розповіли, що в області 24 серпня буде місцями невеликий дощ, гроза, а температура повітря вдень досягне значення 35°.

Нагадаємо, що за прогнозом синоптиків, вересень буде відносно теплим, похолодає ближче до початку опалювального сезону - в п'ятнадцятих числах жовтня.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", на вихідних 24 серпня - на День Незалежності України та 25 серпня буде тепло, як передає синоптик Наталка Діденко. Спека буде у всіх областях країни, однак, суха погода порадує далеко не всіх.

Також портал "Знайuа" писав, що підвищення рівня Світового океану не пройде безслідно для людей та інших живих організмів на планеті.