Українцям поставили дуже цікаве питання про те, якби була б можливість вибрати де народитися, яку б країну вони воліли б. Результати виявилися дуже позитивними. Так, близько 74% українців обрали - Україну. І це не може не радувати.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Українці

Чудові новини!

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Про це свідчать результати щомісячного опитування, проведеного в липні 2019 року серед українців старше 16 років.

До речі, даний результат вище, ніж було, наприклад, в минулому році - 65% або в 2014 - 68%.

Разом з тим народитися в різних країнах Євросоюзу хотіли б 4% опитаних, у США і Канаді - 2%. Ці показники менше порівняно з минулими роками. Росію як країну народження вибрав би 1% респондентів. Не визначилися з відповіддю 15% опитаних. Соціологи опитали 1000 осіб на територіях, контрольованих Україною. Похибка дослідження не перевищує 3,2%.

Нагадаємо, українці підкорюють світ: в цю країну отримати візу буде простіше простого.

Як повідомляв Знай.uа Україна святкує День Незалежності: пряма трансляція.

Знай.uа писав, учасник бойових дій: як тепер будуть надавати статус і виплати українцям, які воювали на Донбасі.