У неділю, 25 серпня, в Україні очікується спекотна погода з невеликими дощами. Особливо сильно заллє Закарпатську, Львівську, Івано-Франківську та Чернівецьку області. Про це повідомляє Укргідромедцентр.

Так, за прогнозами синоптиків, на заході очікується +25...+27 градусів вдень та +11...+14 градусів вночі. Закарпаттю пощастить трохи більше - +30..+32 вдень та +14...+16 градусів вночі.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На півночі України температура підвищиться до +24...+26 градусів, вдень +11...+14 вночі, без опадів. Найспекотніша погода буде на сході країни, де стовпчикии термометрів піднімуться до +32. В Одеській, Миколаївській та Херсонській областях вдень буде до +34, вночі - +19...+22 градусів.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

У Києві очікується спекотна та суха погода, без опадів. Вдень стовпчики термометрів піднімуться до +27, вночі очікується +13...+15 градусів.

спека
спека

Нагадаємо, стало відомо, скільки євроблях розмитнили українці.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський подарував громадянство героям, які воювали.

Також Знай.uа писав про те, що Нафтогаз пояснив свою послугу "газ за літньою ціною".