У неділю, 25 серпня, віруючі християни відзначають день пам'яті мучеників Анікіти і Фотія. Через віру святих жорстоко катували, але вони не відмовилися від християнства і навернули у нього інших.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Що не можна робити 25 серпня, у свято Анікіти і Фотія:

  • Байдикувати. Цей день потрібно зробити максимально продуктивним. Поставте собі заздалегідь яку-небудь мету і рухайтеся до неї, а святі Анікіта і Фотій вам допоможуть.
  • Свататися, робити пропозицію одружитися/зустрічатися, гуляти весілля. День святих Аникита і Фотія вважається несприятливим для створення нового союзу. Якщо вам не потрібні сварки і з'ясування стосунків, відмовтеся від прийняття важливих рішень в особистому житті.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

  • Сваритися, сперечатися і починати сварки. У народі вважається, що весь негатив, проявлений у цей день, повернеться кривдникові у десятикратному розмірі.
  • Відмовляти у допомозі. У цей день ні в якому разі не можна відмовляти рідним і близьким у допомозі. Звичайно, якщо це не йде у розріз з твоїми принципами.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, стало відомо, скільки євроблях розмитнили українці.

Як повідомляв портал Знай.uа, день Державного Прапора: як українські зірки привітали країну.

Також Знай.uа писав про те, українці масово повернуть субсидії у бюджет.