В Youtube оприлюднили відео з колишнім прем'єр-міністром України – Арсенієм Яценюком. Даний відеомонтаж відразу ж після появи в мережі підірвав користувачів і почав швидко набирати популярність.

У ролику показаний допит Арсенія Яценюка, але, злегка змонтований.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На відеоролику видно, як допитує екс-прем'єр-міністра персонаж популярного зараз в Україні серіалу "Ліквідація", Давид Гоцман. Готуючи відеомонтаж ролика, було обрано ключові фрази Арсенія, щоб ролик вийшов більш вдалим, і у них це вийшло. Відео дійсно запало в душу інтернет користувачів, відгуки були виключно хороші.

Арсеній Яценюк
Арсеній Яценюк

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Ахаха, це дуже смішно, давайте ще!", "Респект монтажеру", "Плачу від сміху, десять з десяти", "Кролик брехлива тварюка, бреше і не червоніє", "Ніби й не монтували, Сєня як зазвичай", - коментують користувачі.

Нагадаємо, Яценюк цілує Карла Маркса, чоловічі "причандали" на Оболоні і лайфхак для киян: чим живе столиця в останні дні.

Як повідомляв Знай.uа, Андрій Пишний став главою Ощадбанку: одіозного друга Яценюка обрали нишком і без конкурсу.

Також Знай.uа писав, українці просять Зеленського розпродати елітний автопарк Кабміну та міністерські дачі.