Як стало відомо, в мережі з'явилося зворушливе відео маленької п'ятирічної дівчинки, яка читає патріотичний вірш про Україну.

Так, в інтернеті опублікували відео, на якому маленька дівчинка читає патріотичний вірш про Україну. Воно відразу набрало близько тисячі переглядів. Слід зауважити, що дівчинка декламує вірш, який кілька років тому поширювалося в соцмережах під виглядом неформального гімну України.

У коментарях під зазначеним відео на сторінці військовослужбовця ЗСУ з позивним «Колим» користувачі висловили захоплення щодо виконання дівчинки і висловили подяку її батькам. Маленькій патріотці вони побажали зберегти теплі патріотичні почуття, а Україні – побільше талановитих дітей, вихованих з любов'ю до своєї країни.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, спливли "подвиги" багатющою чиновниці режиму Порошенко.


Як повідомляв раніше Знай.uа, мова Зеленського перевели в цифри і порівняли з Порошенком: різниця очевидна.


Також Знай.uа писав про те, що Зеленський на всю Україну сказав заповітні слова: "Офіційно, кожен день....".