Покалічені діти і розбиті серця: послуги сурогатної репродуктивності на платній основі ведуть до катастрофи

Саманта Хоулей, журналістка австралійської мовної корпорації ABC, написала статтю про свої враження під час зйомки сюжету про долю сурогатних дітей в Україні.

Однією з головних проблем, на її думку, є так званий «дитячий ринок» – коли багаті люди із західних країн, зокрема з Великобританії і США, користуються послугами сурогатних матерів в Україні за посередництвом спеціалізованих компаній.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Однією з таких організацій є клініка репродуктивної медицини Biotexcom, власник якої, А. Точиловский, раніше перебував під домашнім аррестом за звинуваченням у контрабанді дітьми, підробці документів та ухилянні від сплати податків.

Таким чином, автор переконана – незважаючи на те, що в Україні легалізовані послуги сурогатної репродуктивної медицини, це аморальний бізнес, тісно пов'язаний з корупційною складовою, який приносить тільки шкоду суспільству.

Нагадаємо, Богуцька до сліз зворушила українців.


Як повідомляв раніше Знай.uа, Зеленський на всю Україну сказав заповітні слова.


Також Знай.uа писав про те, що Зеленський пояснив, що насправді накоїв Путін у Криму та на Донбасі.