Бойовики на Донбасі 13 разів відкривали вогонь по позиціях ВСУ за минулу добу, 25 серпня

Про це розповів прес-центр штабу ООС.

«25 серпня збройні формування Російської Федерації і її найманці тринадцять разів порушували режим припинення вогню і відкривали вогонь», — сказано в повідомленні.

Противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і різного зброї, передає Politeka.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В районі відповідальності оперативно-тактичної угруповання «Схід» противник здійснив 10 обстрілу позицій Об'єднаних сил: неподалік Миколаївки — з гранатометів різних систем і стрілецької зброї; п'ять разів в районі Водяного — з гранатометів різних систем і стрілецької зброї; поблизу Мар'їнки — автоматичного гранатомета; в районі Авдіївки — автоматичного гранатомета, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї; неподалік Павлопіль — з великокаліберних кулеметів; поблизу Троїцького — з автоматичного гранатомета.

У штабі передали інформацію, що протягом минулої доби в результаті обстрілу терористів один військовослужбовець загинув, троє військовослужбовців отримали поранення.

З початку поточної доби обстрілу позицій наших підрозділів з боку збройних формувань Російської Федерації і їх найманців не зафіксовано.

Нагадаємо, нова російська техніка "ДНР".


Як повідомляв раніше Знай.uа, ветеран АТО розповів про полон і розбив серця матерям, сльози ллються рікою.


Також Знай.uа писав про те, що Зеленському дорого обійдеться обмін полоненими.