На Донеччині ліквідували небезпечного російського бойовика Сергія Бесєдіна, який відомий по кличці "Батя". Про це повідомив офіцер ЗСУ Анатолій Штефан "Штірліц".

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

З сайту центру "Миротворець" стало відомо, що наймит Кремля народився 3 березня 1984 року в Росії. Жив він у місті Кришталевий (Червоний Промінь) в Луганській області.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Небезпечного бойовика ліквідували 8 серпня на Донбасі. На даний момент не розголошуються і вимагають уточнення обставини його смерті.

Раніше повідомлялося, що беспилотник зафіксував біля житлового будинку в окупованій Новогригорьевке (61 км на південний схід від Донецька) ворожий комплекс «Торн». Техніка була встановлена на шасі Камазу.

Нагадаємо, Зеленський позбавить Донбас від тягаря Путіна.

Як повідомляв Знай. ua, бойовики звірячому атакують ВСУ.

Також Знай. ua писав, що українська розвідка показала лігво ворога зсередини, унікальні кадри.