Місцева мешканка розповіла, що молоді на Донбасі майже немає. Молоді не залишилося, всі масово їдуть до Москви на заробітки.

Ті, хто залишається на місцях проживання перебивається невеликими заробітками на місцевих підприємствах. Зарплата виходить дуже низькою, у зв'язку з нестачею роботи. В місяць це виходить до 2500 тисяч гривень.

З підвищенням виплат на території "ДНР", ціни також значно піднялися на продукти харчування. Місцеві жителі скаржаться, що доводиться економити практично на всіх продуктах, а на одяг доводиться збирати.

За словами людей, м'ясо купують дуже рідко. Простіше купити ковбаси за 75 гривень кг. Рятуються тим, що їдять яйця, солять сало і купують недорогі вареники. В іншому ситуація в районі все так же важка, все більше людей залишають свої будинки, залишаючи їх пустувати, міста поступово руйнуються. Місцева "влада" веде політику на вигоду собі, а про звичайних людей не згадує.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Нагадаємо, Зеленському дорого обійдеться обмін полоненими.


Як повідомляв раніше Знай.uа, ветеран АТО розповів про полон і розбив серця матерям, сльози ллються рікою.


Також Знай.uа писав про те, що нова російська техніка "ДНР".