У Мелітополі у 27 річного чоловіка медики виявили ботулізм. Напередодні він їв в'яленого ляща, купленого в одному з магазинів міста.

в Мелітополі чоловік заразився ботулізмом.

Чоловіка госпіталізували в інфекційну лікарню. Як повідомила головний лікар Мелітопольської інфекційної лікарні Тетяна Лобанова, пацієнт поступив у відділення із симптомами сухості у роті, двоїнням в очах, високою температурою і рідким стулом. На щастя, в обласному центрі є сироватка. Її везуть в Мелітополь обласні медики.

Чоловікові везуть вакцину із Запоріжжя.

"Пацієнт буде обстежений комісією лікарів і, якщо вони вважатимуть, що в його випадку необхідна медична допомога третього рівня, то його перевезуть в обласну клініку", - зазначила Тетяна Лобанова.

Популярні новини зараз
Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

Нагадаємо, що під час купання в Азовському морі чоловік пірнув і не зміг виринути. Поруч були близькі, які відчайдушно намагалися його врятувати.

Як повідомляв Знай.иа водії на "евробляхах", які затримали розмитнення як мінімум на 30 діб або втратили документи, змушені будуть заплатити штраф в розмірі 170 тисяч.

Знай.иа писав, що 16-річного Данила Рєдіна підозрюють в жахливому вбивстві 26-річної харків'янки, яку правоохоронці шукали тиждень. Батько підозрюваного впевнений, що його сина намагаються підставити, як повідомив він сам.