Стало відомо, що у понеділок, 26 серпня, біля узбережжя Херсонщини навпроти села Генічеська Гірка поліцейські врятували дівчину на надувному матраці. Її знесло хвилями на кілометр у Азовське море. Про це повідомляє прес-служба поліції Херсонської області.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Так, копи під час патрулювання помітили матрац, який відносить у море і вирішили податися до нього.

"Незважаючи на всі спроби гребти в бік пляжу, хвилі відносили її все далі в море. Поліцейські підняли дівчину на борт службового катери і повернули на берег", - розповідають в поліції.

До того ж, за словами начальника відділення поліції у порту "Херсон" Максима Жаркова, жінка вже майже повністю занепав на момент прибуття рятувального катера.

Нагадаємо, що знесилену жінку забрала в Азовське море.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Бердянську зникла молода красуня.

Також портал Знай.ua писав, що весь берег Азовського моря змінив своє забарвлення на чорне. Причиною цього стало те, що до берега прибило велику кількість медуз і чорних водоростей.