Батьки дівчини, яка випадково вистрілила в обличчя 17-річній Поліні Гордык відвідали постраждалу до лікарні, висловили своє каяття і запропонували матеріальну допомогу, повідомляє Актуально.

Лікарі збирали обличчя дівчини практично по частинах.

Постраждала Поліна знаходиться в лікарні з 22 серпня лежить. Дівчина потрапила в реанімацію після того, як подруга необережно вистрелила їй в обличчя.

Батьки дівчини приїхали до постраждалої через два дні, за їх словами, вони щиро жалкують про те, що трапилося і пропонують дівчині матеріальну допомогу.

Постраждала дівчина зараз перебуває в реанімації.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Вчинок батьків прокоментувала засновниця благодійного фонду «Емоція» Злата Некрасова. За її словами, вони щиро жалкували про те, що трапилося і пропонували допомогу.

Нагадаємо, 22 серпня в смт Комышеваха Запорізької області 17-річній Поліні Гордык отримала вогнепальне поранення в голову. Виявилося, що це з необережності вчинила подруга дівчини.

Як повідомляв Знай.иа, медики стурбовані масовими отруєннями продуктів, які стихійно почалися в Запоріжжі. Страждають, як дорослі, так і діти. Найчастіше люди купують продукти на стихійних ринках або неправильно зберігають їжу вдома.

Знай.иа писав, що в селі Ластівка турківського району Львівської області 12-річну дитину вкусила отруйна змія у праву гомілку в області гомілково-ступеневого суглоба.