Родина Лілії Сопельник, тещі шоумена Сергія Притули і нардепа Ради VIII скликання від групи "Відродження" Віталія Хомутинніка, яка наїхала на матір з дитиною в Києві, не запропонувала допомогу постраждалим. Таку інформацію повідомив адвкат потерпілих Юрій Сухов.

Незважаючи на публічні обіцянки Сергія Притули відшкодувати збитки потерпілим,їх родичі, станом на 7 ранку 27 серпня, ніяких пропозицій не отримали.

"Винуватиця ДТП не цікавиться ні станом потерпілих, ні ходом лікування. Ніхто не пропонував допомогу", – розповів адвокат Юрій Сухов.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Також він повідомив, що активно почала розповсюджуватися інформація про нібито напади судоми і навіть хвороби Паркінсона у Лілії. Це ж підтвердив сусід Сопельників Шаміль Алібасов.

Зазначимо, що постраждалий у ДТП, яке влаштувала в Києві теща шоумена Сергія Притули і політика Віталія Хомутинника Лілія Сопельник, 9-річний хлопчик живий і перебуває у столичній дитячій лікарні "Охматдит". Інформація про смерть дитини, яку вже встигли поширити деякі ЗМІ, на щастя, виявилася фейком.

Для Сопельник вже обрали запобіжний захід. Шевченківський районний суд Києва призначив їй домашній арешт із забороною покидати своє місце проживання з 23:00 до 6:00 на термін до 22 жовтня цього року.

Нагадаємо, що теща Притули збила дитину: поліція терміново звернулася до українців - "будьте людьми!"

Як повідомляв портал Знай.ua, ДТП з тещею Притули довело українців до сказу.

Також портал Знай.ua писав, що суд вирішив долю тещі Притули.