У мережі з'явилися фотографії загиблих на окупованому путінськими бойовиками Донбасі українських військових. Відомо, що знімки Собко Віталія та Курбатова Тихона у соцмережі Facebook опублікувала Галина Абрам'юк.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Два ангела. Собко Віталій, морпех 35-го ОБрМП. У ЗСУ до 2017 року. Родом із села Нападівка Лановецького району Тернопільської області. Залишилися батьки, у сім'ї є ще двоє дітей", - йдеться в повідомленні.

Також опубліковано фото Курбатова Тихона, командира взводу 24-го батальйону "Айдар" 53-ї механізованої бригади. У загиблого героя залишилися батьки.

Нагадаємо, Brutto присвятили пісню воїнам України: весь зал встав на коліна в пам'ять про героїв.

Як повідомляв Знай.uа українські захисники потужно відповіли на обстріл бойовиків на Донбасі: "Два дні орки випрошували".

Знай.uа писав, Зеленський разом з Туском вирішили долю Росії: "Нам пообіцяли".