Мешканці Осипенковского мікрорайону живуть практично на горах сміття. А місцева влада відмовляється його вивозити.

Люди обурені сміттєзвалищем, яка утворилася за пару років.

Чиновники Дніпровської райадміністрації на всі благання мешканців не реагують і не бажають прибирати стихійне звалище, повідомляє "Акцент".

За словами місцевих жителів на кінцевій зупинці 61 і 82-го автобусного маршруту, навпроти заводу "Армалит" за кілька років утворилося стихійне звалище сміття. Влада пояснює, що прибирати звалище не будуть, так як на це в бюджеті немає грошей.

Влади відмовляються вивозити на сміттєзвалище.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Я дзвонила в райадміністрацію і залишила заявку на ліквідацію сміттєзвалища, однак мені чиновники сказали, що поки нічого робити не будуть, "немає грошей" - повідомляє небайдужа мешканка.

Нагадаємо, 22 серпня в смт Комышеваха Запорізької області 17-річній Поліні Гордык отримала вогнепальне поранення в голову. Виявилося, що це з необережності вчинила подруга дівчини.

Як повідомляв Знай.иа, медики стурбовані масовими отруєннями продуктів, які стихійно почалися в Запоріжжі. Страждають, як дорослі, так і діти. Найчастіше люди купують продукти на стихійних ринках або неправильно зберігають їжу вдома.

Знай.иа писав, що в селі Ластівка турківського району Львівської області 12-річну дитину вкусила отруйна змія у праву гомілку в області гомілково-ступеневого суглоба.