У Запорізькій області небезпечний педофіл заліз дитині під спідницю прямо на лавці.

В Мелітополі шукають небезпечного педофіла.

У Мелітополі тривають пошуки педофіла, який намагався розбестити семирічну дівчинку.

Інцидент, що стався на минулому тижні, поставив на вуха весь місто. На вулиці Казарцева невідомий спочатку мило розмовляв з дитиною, а потім заліз дівчинці прямо в труси.

Педофіл відпустив дитину додому після своїх розпусних дій.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Дитина злякалася і попросилася у збоченця додому. Дівчинка запам'ятала, що педофіл був у чорних бриджах, чорних в'єтнамках, чорній кепці з зеленими смугами. Його зріст приблизно 1,9 метра.

Нагадаємо, 22 серпня в смт Комышеваха Запорізької області 17-річній Поліні Гордык отримала вогнепальне поранення в голову. Виявилося, що це з необережності вчинила подруга дівчини.

Як повідомляв Знай.иа, медики стурбовані масовими отруєннями продуктів, які стихійно почалися в Запоріжжі. Страждають, як дорослі, так і діти. Найчастіше люди купують продукти на стихійних ринках або неправильно зберігають їжу вдома.

Знай.иа писав, що в селі Ластівка турківського району Львівської області 12-річну дитину вкусила отруйна змія у праву гомілку в області гомілково-ступеневого суглоба.