Для українців у вересі можуть змінити тарифи на газ, це буде останній місяць субсидій і молодим батькам вручатимуть оновлені "бебі-бокси", пише OBOZREVATEL.

До 25 вересня можна купити відразу до 25 тис. куб. м газу наперед, це дасть економію за опалювальний сезону сумі до 22,5 тис. грн.

Влітку в Україні газ подешевшав до рекордної за кілька років позначки. Лише з січня 2019-го ціни впали на 25%. Але ближче до опалювального сезону попит на блакитне паливо буде рости в Європі, тому і вартість енергоресурсу збільшиться.

комуналка
комуналка

Щоб скористатися новою послугою, потрібно звернутися в клієнтський центр своєї газопостачальної компанії, підписати додатковий договір і внести передоплату. Максимум можна придбати 25 тис. кубометрів. Цього вистачить на всю зиму. Зробити це потрібно до 25 вересня.

Чергове подорожчання оренди та деяких продуктів

Гендиректор Української асоціації постачальників торговельних мереж Олексій Дорошенко впевнений: вже у вересні розпочнеться традиційне подорожчання молочки. Молоко і сметана подорожчають на 20-30 копійок. Олія може подорожчати на 2-3 гривні за кілограм.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

оренда житла
оренда житла

У той же час вартість оренди житла в бюджетному сегменті збільшиться приблизно на 10-20%.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Долар подорожчає до 26 грн/$

Осінь зазвичай вважається періодом девальвації гривні. Зростає критичний імпорт (той, від якого не можна відмовитися). Аналітик Володимир Мазуренко вважає: у вересні курс долара може плавно піднятися до нової психологічної позначки в 26 грн/$.

Нові "бебі-бокси"

Перелік подарунків для немовлят розширять. У вересні набирає чинності нова постанова Кабміну з новим переліком товарів, які входять у "бебі-бокси".

Нагадаємо, гречка, овочі та навіть хліб: на скільки подорожчають життєво важливі продукти вже восени.

Як повідомляв Знай. ua, дніпрян нагодують "золотий картоплею", - ціни за межами здорового глузду.

Також Знай. ua писав, що ціни на один із найбільш популярних продуктів різко злетять.