У Запоріжжі вдень сталося пограбування одного з кіосків, повідомляють у прес-службі поліції.

Грабіжники винесли тільки необхідне.

У вівторок 27 серпня, зловмисники зламали пластикові ролети на кіоску і викрали звідти товар. Інцидент стався в Енергодарі, на проспекті Курчатова, 24. З торгової точки бандити вкрали сигарети, пиво, слабоалкогольні напої і воду. Після, злочинці зникли в невідомому напрямку.

Поліція працює на місці події і встановлює всіх, хто причетний до зухвалого пограбування.

Поліція розшукує грабіжників.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, 22 серпня в смт Комышеваха Запорізької області 17-річній Поліні Гордык отримала вогнепальне поранення в голову. Виявилося, що це з необережності вчинила подруга дівчини.

Як повідомляв Знай.иа, медики стурбовані масовими отруєннями продуктів, які стихійно почалися в Запоріжжі. Страждають, як дорослі, так і діти. Найчастіше люди купують продукти на стихійних ринках або неправильно зберігають їжу вдома.

Знай.иа писав, що в селі Ластівка турківського району Львівської області 12-річну дитину вкусила отруйна змія у праву гомілку в області гомілково-ступеневого суглоба.