У Кирилівський відділ поліції надійшло повідомлення від 55-річної мешканки Дніпропетровської області. Її 11-річний онук, з яким вона відпочивала, пропав. Давид пішов з бази відпочинку на Федотової Косі і не повернувся.

У Кирилівці зник 11-річний Давид.

Поліція оперативно відшукала дитину, вже на наступний день правоохоронці відшукали його на одній з баз відпочинку неподалік.

На щастя, ніхто не заподіяв шкоди дитині. Свою втечу хлопчик пояснив тим, що не хотів їхати додому, бо йому дуже сподобався відпочинок.

Хлопчик просто не хотів їхати додому, тому і втік.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, 22 серпня в смт Комышеваха Запорізької області 17-річній Поліні Гордык отримала вогнепальне поранення в голову. Виявилося, що це з необережності вчинила подруга дівчини.

Як повідомляв Знай.иа, медики стурбовані масовими отруєннями продуктів, які стихійно почалися в Запоріжжі. Страждають, як дорослі, так і діти. Найчастіше люди купують продукти на стихійних ринках або неправильно зберігають їжу вдома.

Знай.иа писав, що в селі Ластівка турківського району Львівської області 12-річну дитину вкусила отруйна змія у праву гомілку в області гомілково-ступеневого суглоба.