У Вінниці затримали 65-річного пенсіонера, який нібито кинув петарду з балкона на дітей, що гралися під будинком. Даний вчинок інкримінують, як замах на вбивство.

Пенсіонеру загрожує до 15 років позбавлення волі. Як зазначають у прокуратурі області, інцидент стався ввечері 23 серпня. Чоловік, на ґрунті тривалого конфлікту із сусідами, із балкона власної квартири кинув у дітей біля будинку небезпечний предмет.

Поліція повідомляє:

"Внаслідок вибуху, у дітей виникла короткочасна втрата слуху, переляк, шоковий стан та дезорієнтація, також відчули на собі вибух і решта осіб, які перебували у дворі будинку, одну з постраждалих дітей забрала карета швидкої медичної допомоги".

Пенсіонер наразі знаходиться під вартою, де проведе наступні 2 місяці.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Нагадаємо Знай.ua повідомляв, що у Харківській області чоловік опинився на лаві підсудних через подарунок, отриманий від українського солдата із зони ООС.

Як повідомив Знай.ua, недалеко від німецького міста Альбах вибухнула бомба часів Другої світової війни, яка утворила великий кратер.

Портал Знай.ua розповів, що у Запоріжжі вночі прогримів сильний вибух - люди налякані, згоріла навіть побутова техніка.