Десять винищувачів Су-30СМ з РФ випустили бойові ракети "повітря-повітря" під час відпрацювання нанесення ударів по повітряним цілям. Виявилося, що маневри літаків покоління 4++ відбулися на полігоні в анексованому Росією Криму.

Окупанти виконали перехоплення та знищення умовного противника ракетами класу "повітря-повітря", йдеться в повідомленні Міноборони РФ.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відомо, що пілоти на різних висотах виконали фігури складного пілотажу, "йдучи" від засобів "ворожої" протиповітряної оборони як поодиноко, так і в складі ланок.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Всі "бойові" завдання виконували 10 винищувачів Су-30СМ, які стоять на озброєнні в країні-агресора. Варто відзначити, що деяким з них довелося імітувати повітряні цілі "супротивника".

скріншот з відео

Нагадаємо, Росія перекинула надпотужні бомбардувальники Ту-160 до кордону з США.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Зеленського зробили тривожну заяву про вторгнення Росії: "Повномасштабна повітряна операція..."

Також портал Знай.uа писав, що СБУ передала Нідерландам матеріали справи щодо MH17.