Суд у Києві звільнив керівника порталу РІА Новини Україна Кирила Вишинського під особисту поруку. Про це повідомили деякі ЗМІ.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Суд у Києві 28 серпня змінив запобіжний захід керівнику порталу РІА Новини Україна Кирилу Вишинському з утримання під вартою на звільнення під особисте зобов'язання.

Суд у Києві розглянув апеляційну скаргу на продовження терміну арешту Вишинського до 19 вересня.
Захист Вишинського наполягала на зміні запобіжного заходу.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Вишинський був поміщений під варту в Києві 15 травня 2018 року за здійснення журналістської діяльності. Йому інкримінують підтримку республік Донбасу, державну зраду і виправдання повернення Криму до складу РФ. Журналісту загрожує 15 років позбавлення волі.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, Сєнцов повернеться в Україну: стало відомо на кого обміняють режисера, цього чекала вся країна.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський зробив гучну заяву про повернення Росії в G8.

Також Знай.uа писав про те, у Меркель вирішили напряму говорити з Путіним, Зеленський почекає.