Камера спостереження зафіксувала досить моторошний випадок. Відомо, що "електронне око" спостерігало за особливо хворими людьми. Так, камера зафіксувала дивну містичну істота на людині, що лежить у комі.

Екстрасенси проаналізували фотографії і встановили, що цією нечистю був справжній демон: "Як це не парадоксально, але ми бачимо безпосереднє підтвердження вічного протистояння сил добра і зла. Як стало відомо – людина у комі – священик. А нечестивий слуга Сатани влаштував танці на беззахисному".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Достеменно відомо, всі темні сили не переносять присутність будь-яких атрибутів священнослужителів, але в даному випадку, демон з пекла буквально "плював на біблію". Більш того істота з пекла вчинила акт вандалізму в той момент, коли священик не міг нічого зробити.

При доскональному вивченні фотографій, було виявлено схожість цих "танцві" з відомою лезгинкою. Експерти повідомляють, що коли охорона і медперсонал прийшли до кімнати коматозного священика, то жодних слідів паранормальної діяльності не було виявлено.

"Навіть ковдру заправлено так, як я робила", - повідомила одна з медсестер.

Поки не відомо, чим закінчиться ця історія, але біля хворого тепер завжди чергує медичний працівник. Як повідомляється, випадок стався в Німеччині, в одній з обласних лікарень Цюріха.

Нагадаємо, пророцтва легендарного Аристілла збуваються одне за іншим: планета приречена, не врятується ніхто.

Як повідомляв Знай.uа містика снів: фізіологія або знаки з паралельного всесвіту.

Знай.uа писав, київська відьма розповіла про містичні місця: найчастіше зникають люди.