На російському телебаченні викликала резонанс потужна мова командира взводу 28 бригади Збройних сил України Віктора Єгорова з позивним Каратель.

Пропагандистка Кремля Ольга Скабеєва в програмі "60 хвилин" влаштувала бурхливе обговорення його інтерв'ю.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Щоб постійно бути в тонусі, треба вірити в перемогу! Рано чи пізно ми точно зайдемо в Донецьк, Луганськ і Крим. Що мене мотивує? Зізнаюся, мені подобається воювати. Питають, чи маніяк я? Звичайно ні! Тому що я вбиваю не людей, а ворогів! Це мій обов'язок – захищати. Подібно до того, коли нападають на пост, людина в караулі повинна застосувати зброю. Не тому, що вона хоче вбити людину, а тому що захищає", – заявив український військовий.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Також він пообіцяв, що обов'язково повісить у звільненому Донецьку чи Луганську прапор з вишитим тризубом, який йому вручили волонтери. Примітно, що слова українця вивели скандальну Скабеєву в прямому ефірі.

"В продовження розмови я просто покажу вам пана Єгорова. Це той чоловік, якого боїться Зеленський! І це представник тієї маси націоналістичної, яка не дасть завершити війну на Донбасі!" – обурилася пропагандистка.

Нагадаємо, пропаганда Кремля показала цинічний фейк з "нещасними" батьками Донбасу.

Як повідомляв портал Знай.uа, топ-пропагандистка Путіна проговорилася про звільнення українських моряків.

Також портал Знай.uа писав, що радник "Слуги народу" Зеленського Потураєв пояснив, навіщо президенту РосЗМІ.