Постраждалого в аварії за участю Лілії Сопельник, тещі відомого шоумена Сергія Притули, 9-річного хлопчика перевели з реанімації у звичайне відділення.

Про це пише "kp.ua".

За словами правозахисника Юрія Сухова, у хлопчика виявили тріщини в стегні і ключиці. На лікування потрібні великі кошти, тому родина планує звертатися по допомогу до небайдужих українців.

За словами адвоката родини потерпілих, Лілія Сопельник досі не вийшла на зв'язок і жодної матеріальної допомоги постраждалим не пропонувала.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Особу мами і дитини вирішили не розголошувати. Як пише джерело, родич цієї родини працює в оборонній сфері, тому не хочуть публічного розголосу.

Не знають про жінку і жителі столичної багатоповерхівки на Дніпровській Набережній, у дворі якої і сталася трагедія.

"Ні, вона не в нашому будинку живе. Ніколи її тут не бачили, - розповідають місцеві. – Так і хлопчика наші б хлопці знали. Всі грають разом на майданчику. Мама з сином йшли через наш двір. Можливо, ходили в "Рівер Молл". Або сиділи в кафешках у нас на першому поверсі".

А тещу Притули Лілію Сопельник тут бачили частенько. говорять, що нібито вона там здає квартиру.

Очевидці також пригадали момент аварії.

"Я коли це побачила, від жаху не могла дихати. Потім почала кричати, кликати на допомогу, але з місця зрушити не могла. Добре, що поруч були інші, - розповідає очевидець ДТП Марія Сергієнко. – Люди підбігли, почали телефонувати в швидку і поліцію. З спортклубу вибігли хлопці, підняли машину і звідти дістали хлопчика. Він бився в конвульсіях і голосно схлипував від болю. Його мама не подавала ознак життя".

Одразу після наїзду винуватися аварії сама вийшла з автівки. Від побаченого вона закрила очі руками. їй, за словами свідків, ніхто не погожував та не намагався вчинити самосуд, як це часто буває.

"Потім вона підійшла, сказала, що переплутала педалі і не встигла нічого зрозуміти, - каже наша співрозмовниця. – За те, що вона зробила, зобов'язана понести покарання. Люди буквально ридали, коли побачили, що сталося".

Нагадаємо, стали відомі нові подробиці про аварію за участю тещі Притули Лілії Сопельник.

Як повідомляв раніше портал Знай.ua, у Дніпрі водій зніс дівчину, постраждалу від сили удару перекинуло через автівку.

Також портал Знай.ua писав, що відомий режисер Ігор Хомський потрапив у ДТП.