Погода завтра, 31 серпня, буде хмарна, практично по всій території країни пройдуть дощі. Метеоролог Наталка Діденко передає, що антициклон, який приніс в Україну суху і теплу погоду, поки що нікуди не піде, але його розбавлять грози.

Вітер помірний, північний і північно-західний.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

В західних регіонах України вночі синоптики прогнозують +17...+20 градусів, а вдень температура повітря прогріється до +27...+31 градуса тепла.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

В північних і центральних областях України вночі обіцяють +12...+17 градусів, а вдень стовпчики термометрів піднімуться до +24...+28 градусів. Короткочасні опади будуть у Житомирській і Чернігівській областях.

На сході країни вночі очікується до +13...+15, а вдень метеорологи обіцяють до +26...+27 градусів тепла.

На півдні вночі буде +14...+17 градусів, вдень потеплішає до +26...+29 градусів.

У Києві температура вночі очікується +17...+19 градусів тепла, вдень повітря прогріється до +25...+27 градусів. Вітер змінний, 2-9 м/с. Можливі короткочасні опади з грозами.

Нагадаємо, раніше пункти пропуску на Донбасі змінюють режим роботи: опубліковано осінній графік.

Також Знай.uа писав, що лінійка на 1 вересня: особливості святкування в 2019 році.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що під Запоріжжям мати-садистка кинула малюків на вулиці, ледь не загинули від голоду.