У перший день осені, 1 вересня, відзначається важливе народно-християнське свято Текля-буряківниця.
1 вересня православні християни вшановують пам'ять святих Тимофія, Теклі та Агапія, які були дуже відомими праведниками і загинули за свою віру. Цей день є сприятливим для нових починань.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Що не можна робити 1 вересня:

  • Пліткувати, розкривати свої і чужі секрети, обговорювати інших людей. На Теклю це загрожує страшними наслідками, тому краще тримати рот на замку.
  • Лагодити взуття та одяг. Вважається, що це може принести лихо, тим більше тим, хто збирається у подорож.
  • Заздрити. У цей день постарайтеся позбутися від почуття, яке не дає вам спокійно порадіти успіхам інших. Якщо люди спеціально провокують тебе постійним хвастощами, то просто припини спілкування.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

Нагадаємо, крики тисяч ненароджених душ увічнили у кришталі.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше "Знай.ua" повідомляв, головні невдахи вересня по знаку Зодіаку.

Також "Знай.ua" писав, день пам'яті загиблих захисників України 2019 вперше відзначають у цьому році.