В українській столиці на площі Конституції вшанували пам'ять нацгвардійців, які 4 роки тому загинули в результаті вибуху бойової гранати під Верховною Радою.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Вшанувати пам'ять загиблих прийшли рідні та близькі військовослужбовців, а також спікер парламенту Дмитро Разумков. Вони вшанували пам'ять національних гвардійців хвилиною мовчання і поклали квіти до пам'ятної дошки загиблим.

"Хлопці загинули ... є багато видеофиксаций ... Але ніхто досі не поніс покарання за ті страшні події. У народних депутатів є можливість більш ретельно вивчити ситуацію, поспілкуватися з близькими, відвідувати суд. Такий громадський контроль не буде зайвим ", - зазначив Разумков.

Слід підкреслити, що четверо строковиків Олександр Костіна, Ігор Дебрин, Дмитро Сластников і Богдан Дацюк отримали смертельні поранення в результаті вибуху гранати 31 серпня 2015 року під час сутичок біля парламенту. Тоді боєприпас кинули в бік правоохоронців. Нападників затримали, їм інкримінують терористичний акт.

Нагадаємо, що Зеленський вшанував пам'ять загиблих за Україну військовослужбовців.

Як повідомляв портал Знай.ua, 29 серпня відзначають День пам'яті Героїв Иловайськой битви.

Також портал Знай.ua писав, що спливла страшна правда про Иловайской трагедії.