Жінки і чоловіки з високим рівнем оптимізму, в середньому, живуть на 11−15% довше, ніж ті, для кого було нехарактерно позитивне мислення.

Якщо людина шукає у багатьох подіях позитив це ще не означає ігнорування життєвих проблем. Однак коли відбуваються негативні події, оптимістичні люди менш схильні звинувачувати себе і з більшою ймовірністю вбачають перешкоду тимчасовою.

Про це стало відомо завдяки публікації одного з американських наукових видань.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нове дослідження показує, що оптимісти також мали найбільші шанси дожити до 85 років і старше. Результати підтвердилися, як показало дослідження, навіть з урахуванням соціально-економічного статусу, стану здоров'я, депресії, куріння, соціальної активності, неправильне харчування і вживання алкоголю.

"Це було перше дослідження, в якому було розглянуто вплив оптимізму на виняткову тривалість життя, яка визначається як життя у віці 85 років", — говорить провідний автор Левіна Чі, доцент психіатрії в Медичній школі Бостонського університету. Дослідження було опубліковано в журналі "Вісті Національної академії наук.

Дослідження показало, що жінки з найвищими рівнями оптимізму мали в 1,5 рази більше шансів на життя до 85 років і старше порівняно з жінками з найнижчими рівнями оптимізму. Чоловіки з високим рівнем оптимізму мали в 1,7 рази більше шансів дожити до цього віку, чим більш песимістичні. Дослідження проводилося на двох вибірках за участю 1429 чоловіків та 69 744 жінок.

"У оптимістичних людей, як правило, є цілі і впевненість у їх досягненні. Ці цілі можуть включати здорові звички, які сприяють збільшенню тривалості життя", — сказала.

Нагадаємо, Нібіру надіслала на Землю гінця: новонароджений слонорил-мутант передрік війну та кінець світу, фото.

Як повідомляв Знай.uа синоптики повідомили про аномальну грозу, закінчиться кліматичною катастрофою: блискавка вдарила 48 разів.

Знай.uа писав, "Люди гинуть за метал": яскраві тату на вашому тілі приховують небувалу небезпеку, що потрібно знати.