В Укргідрометцентрі спрогнозували погоду у перші дні осені.

У понеділок, 2 вересня, в Україні без опадів, стовпчик термометра коливатиметься в тому ж діапазоні, що й напередодні, у неділю.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У вівторок, 3 вересня, в західній частині країни очікуються дощі з грозами – температура повітря вдень там складе від 24 до 30 градусів тепла. У центральній частині країни від 28 до 31 градуса, на півночі від 26 до 30, у східних областях від 25 до 28, і на півдні від 27 до 31 градуса вище нуля.

У середу, 4 вересня, в західних областях продовжує гриміти і лити, температура повітря вдень знизиться до 20-25 градусів. У центрі очікується від 26 до 31 градуса, в північних і східних областях від 25 до 28 градусів, на півдні від 26 до 31 градуса тепла.

Нагадаємо, метеорологічна служба США зафіксувала в районі Північного полюса аномальну грозу.

Як повідомляв портал Знай.uа, аномальна погода в Україні обернулася катастрофою.

Також портал Знай.uа писав, що Азовське море перетворилося на огидний крем-суп.