Організації по захисту прав тварин полюють на живодерку з Сінгапуру, яка зняла на відео, як гасить сигарету про око цуценя. Жінка протягом 4 хвилин знімала тортури безневинної тварини, якк навіть не могла кричати - її рот закрили липкою стрічкою.

У даний час організація з захисту тварин звернулися до правоохоронних органів з проханням ідентифікувати живодерку. Вони припускають, що відео було знято на замовлення людьми, які отримують гроші за фільми про катування тварин.

Активістка із захисту прав тварин Карла Дей з Індонезії створила петицію, закликавши користувачів соцмереж повідомляти будь-яку інформацію про жінку на відео.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Невинному цуценяті зав'язують рот, він абсолютно безпорадний проти болісних тортур. Цей шокуючий інцидент не можна ігнорувати, інакше більше тварин будуть катувати або вбивати", - заявила вона.

Нагадаємо, українські активісти закриють Одеський цирк назавжди.

Як повідомляв портал "Знай.uа", дніпровська гицелька закликає вбивати собак.

Також "Знай.uа" писав, українці припинили садистські знущання циркачів над тваринами.