Українці ризикують втратити субсидії, пенсії і стипендії

Законопроект про перевірку, під яку потраплять мільйони сімей, зареєстрував голова комітету з питань фінансів, податкової та митної політики, член «Слуги народу» Данило Гетманцев.

В Україні готують тотальну перевірку всіх, хто отримує будь-яку допомогу від держави: починаючи від пенсій і закінчуючи стипендіями. Всі ті, хто порушив правила, повинні будуть повернути гроші до бюджету.

Путін зробив заяву щодо обміну полоненими

Президент РФ Володимир Путін заявляє, що Україна і Росія підходять до "фіналізації" переговорів щодо обміну утримуваними особами.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Ми инализируем наші переговори з приводу обміну. Думаю, що він буде досить масштабним, і це вже було б хорошим кроком вперед у бік нормалізації", - сказав Путін, відповідаючи на питання, коли відбудеться обмін між Україною і Росією.

Які бренди встигли засвітити депутати в перші дні роботи Ради

Знай.иа продовжує публікувати інформацію про дорогі речі, які приносять з собою на роботу народні депутати.

Наприклад, член партії «Європейська солідарність» Марія Іонова на другий робочий день Ради прийшла з сумкою фірми Louis Vuitton. Вона ховала її під столом, але кореспондент Знай.иа все ж розгледів брендову річ.

Гонтарєва записала відео з Лондона, це потрібно бачити

Колишня керівниця НБУ Валерія Гонтарєва записала відео та надіслала фото, яке підтверджує те, що вона отримала травми у Лондоні за наїзд на неї авто.

"Поки я перебуваю в госпіталі в Лондоні з важкими травмами, на мою родину сьогодні відбулася атака. Сьогодні о першій годині ночі машину сім'ї мого старшого сина облили бензином і спалили під їхнім будинком у центрі Києва. Машина була зареєстрована на мою невістку, яку теж звуть Валерія Гонтарєва", повідомила екс-глава НБУ.

Помилка Apple залишила без захисту мільйони iPhone

Фахівці компанії Google виявили небезпечну уразливість в операційній системі iOS, яку протягом двох років хакери використовували для самої масштабної атаки на користувачів iPhone.

Повідомляється, що метою хакерів були пристрою з системами iOS 10-й і 12-й версії. Користувачам гаджетів досить було зайти на заражений вірусом сайт, після чого зловмисники отримували доступ до його геолокаціі, повідомлень і файлів. Звичайно ж, такі зломи здійснювалися без відома власника смартфона.