Українка Анастасія Ліпінська повідомила про те, що її подругу зґвалтував водій BlaBlaCar, але поліція відмовляється розглядати справу. Відповідний пост з'явився на її сторінці в Facebook.

"30-го серпня моя подруга сіла в блаблакар з Одеси до Черкас. Водієм машини був 51-річний Андранік Олександр Степанович. По дорозі чоловік пригостив кавою, після якої дівчина стала відчувати слабкість і засинати. Згодом він почав погрожувати, що зґвалтує і хизувався своїми контактами у районній поліції, мовляв дівчина нічого йому не зробить. Ледь у свідомості після кави, подруга почала писати своєму хлопцеві, що вона в небезпеці і кожні кілька кілометрів відправляти свою геолокацію. Не дочекавшись, поки дівчина втратить свідомість, водій блаблакару відвіз її в ліс і зґвалтував", - сказано в повідомленні.

За словами дівчини, по приїзду в Черкаси подруга звернулася в поліцію із заявою про зґвалтування, надавши копам всю інформацію про престунике і докази зґвалтування.

"В поліції відмовилися шукати Олександра Андрієнко і намагалися "з'їхати" з її справи. За ці дні бездіяльності поліції всі докази сексуального насильства, які можна було б зняти з ґвалтівника, ймовірно знищені", - розповіла Ліпінська.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

За її словами, правоохоронці відмовилися приймати одяг, в якому була дівчина під час зґвалтування, а документ про отримання речових доказів не був виданий. Крім того, копи відмовляються надавати потерпілій доступ до справи і результатами судмедекспертизи.

"Зараз слідчий поза містом і не виходить на зв'язок! BlaBlaCar готовий надати всю необхідну інформацію поліції про реєстрацію поїздки, але жодного запиту від поліцейських не надходило. Андрієнко Олександр Степанович продовжує перебувати на свободі. Незважаючи на те, що дівчина надала всі докази і підтвердження зробленого злочину, поліція нічого не робить для того, щоб затримати ґвалтівника. За анонімною інформацією, Олександр зараз знаходиться у Золотоноші. Існує висока ймовірність того, що найближчим часом він повернеться додому в Приморськ (Крим) і залишиться безкарним", - сказано в повідомленні.

МОЮ ПОДРУГУ ЗГВАЛТУВАЛИ У БЛАБЛАКАРІ. ВОНА НАДАЛА УСІ ДОКАЗИ, АЛЕ ПОЛІЦІЯ НЕ ЗАЙМАЄТЬСЯ ЇЇ СПРАВОЮ. 30-го серпня моя...

Geplaatst door Anastasia Lipinska op Donderdag 5 september 2019

Нагадаємо, вбивця водія BlaBlaCar Дмитро Голуб почув вердикт суду.

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Київщині банда малоліток розправилася з хлопцем.

Також "Знай.uа" писав, під Києвом жорстоко зґвалтували 15-річну дівчинку.