У Варшаві в одному з найдорожчих будинків столиці Польщі знайшли тіло українця. Він покінчив життя самогубством. Чоловік страждав гострим шизофринічно-психотичним розладом.

Вдова чоловіка звинувачує у всьому адміністрацію будинку та вимагає відшкодування у розмірі 65 мільйонів. Про це пишуть місцеві ЗМІ.

Жінка стверджує, що просила адміністрацію будинку перевірити стан хворого. Однак вони цього не зробили. "Якби вони викликали швидку нічого б не сталося", – каже жінка загиблого Вероніка Радзивилюк. В травні минулого року вона поїхала на батьківщину, навідати рідних, однак ще не знала, що тоді прощалася зі своїм чоловіком назавжди.

Вероніка щодня спілкувалася з Олегом, одного разу він сказав їй, що рве всі свої речі – це серйозно збентежило жінку. Того ж таки дня вона зателефонувала адміністрації елітного будинку та розповіла їм історію з психозом Олега, консьєржка відразу ж направилася до будинку хворого. За словами адміністрації, вона не помітила в поведінці українця нічого дивного, про що і повідомили Вероніці.

Однак стан хворого погіршився. Він став неуважним, постійно нервував, почував себе некомфортно і повторював, що його будинок оточила поліція. Вероніка не стала довго чекати і сама приїхала в Польщу, де у їхньому з чоловіком дорогому будинку знайшла його повішаним у ванній кімнаті.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

через декілька місяців після поховання Олега вона послала керуючому будівлею запит на спробу врегулювання. Представники компанії не погодилися на виплату 10 мільйонів злотих (близько 65 мільйонів гривень), які вимагала Вероніка, стверджуючи, що вся ситуація – це “чорний піар”. Потім позов про відшкодування збитку був поданий до суду. Молода вдова вважає, що має право на компенсацію. За її словами, саме халатність адміністрації призвела до трагедії.

Нагадаємо, скільки грошей висилають додому українські заробітчани: цифри вражають.

Як повідомляв портал Знай.ua, на українських заробітчан влаштували облаву у Польщі: "Погрожували зброєю".

Також Знай.ua писав, екс-бойовик "ДНР" Цемах приголомшив зізнанням про катастрофу MH17.