Всесвітній день бороди

Цей день проводять у першу суботу вересня. А до акцій цього свята можуть приєднатися всі чоловіки, які носять бороду. Історія бороди і відмови від неї дуже довга, цікава, це історія модних тенденцій і релігійних переконань, уявлень про красу. Також день можуть відзначати ті, хто займається доглядом за бородою.

В честь свята організовують різні заходи: фотовиставки, флешмоби, фотосесії, показують, як може одна борода повністю змінити імідж, влаштовують майстер-класи. Всі, хто хоче, може викласти своє фото з бородою в соціальних мережах, обмінятися досвідом, показати новий імідж. В Австралії навіть проводять змагання з метання сокири тільки для бородатих людей.

Всесвітній день знищення військової іграшки

Це дуже неоднозначний день, його вирішили відзначати в 1988 році, а ініціатором стала Всесвітня Асоціація допомоги сиротам. В цей день пропонують відмовитися від військових іграшок і замінити їх іншими, більш цікавими, м'якими, милими і розвиваючими. У свята багато прихильників, багато беруть участь у проведенні різних акцій. А сперечаються в основному про те, чи впливає військова іграшка на психіку і світогляд дитини або все ж дітям потрібно знати, що таке зброя і як його використовувати.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

День салямі в США

Так-Так, навіть у ковбаси є свій день, хоча салямі – всього лише один з її сортів. Почали відзначати День салямі в 2006 році. Ідея прийшла двом подругам, які дуже люблять цей продукт, Вірджинії і Кристині з міста Хенріко. Свято стало дуже популярним в Америці, а потім поширилося по всьому світу.

Православні свята:

  • Повернення мощів апостола Варфоломія.
  • Апостола від 70-ти Тита, єпископа Критського.

Тіт Листопадник

В цей день відзначається пам'ять святого Тіта – апостола від сімдесяти, учня святого Павла. Це вже був час сильного листопада на Русі, але люди займалися іншими справами – йшли по гриби в ліс. Тому до цього дня намагалися сплести побільше кошиків. Природно, і на столах було багато грибних страв.

Народні прикмети на 7 вересня

Іменини в цей день

Володимир, Іван, Мойсей, Тит

Як повідомляв Знай.ua синоптики розповіли, яких сюрпризів слід чекати від першого місяця осені. Поганих несподіванок бути не повинно і можна спокійно виходити на прогулянки та пікніки. Не літо, але дуже комфортно.

Також Знай.ua писав, що з початку року українська національна валюта зміцнилася. Ця тенденція триває і досі. Але зараз багато чого може змінитися. Що вплине на курс долара впродовж осені?

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку. Кому зірки напророкували найбільш щасливі і вдалі дні, розповів відомий астролог Влад Росс.