Українцям показали потужне фото з передової на окупованому Донбасі. Кадр опублікувала користувачка Галина Студенникова на своїй сторінці в Facebook.

"06.09.19.Нескорений український Донбас. Торецьк. Ранок почався з обстрілів. Шумно. Скажи, мій друже, чого знову путінським найманцям не спиться? Кого вони на цей раз рятують?" – йдеться у підписі.

06.09.19.Нескорений український Донбас. Торецьк. Ранок почався з обстрілів. Шумно. -Скажи, мій друже,чого знову путінським найманцям не спиться? Кого вони цього разу рятують ?

Geplaatst door Galina Studennikova op Donderdag 5 september 2019

На фото сидить український герой, на якого пильно дивиться кіт.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, рішення апеляційного суду Києва звільнити з-під варти фігуранта справи про збитий MH17 Володимира Цемаха розлютило українців.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у середу, 4 вересня, львів'яни прийшли провести в останню путь 21-річного бійця Богдана Ховалко, який напередодні загинув у зоні ООС.

Також "Знай.uа" писав, стало відомо, що на окупованих путінськими бойовиками територіях Донбасу, як і на решті частини України, змогли відзначити День знань.