Міжнародна аудиторська компанія Baker Tilly Ukraine проведе аудит консолідованої звітності Державного концерну "Укроборонпром".

Про це повідомили в прес-службі концерну.

Цей аудит госконцернна стане першим з моменту його створення.

В аукціоні на право проводити аудит консолідованої звітності брали участь дві компанії світового рівня. Це Ernst & Yong і Baker Tilly Ukraine. У кожній із зазначених компаній вже є досвід проведення аудиту підприємств у сфері оборонної промисловості.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

За підсумками вибрали компанію Baker Tilly Ukraine. Вона проводила незалежний фінансовий аудит в державній компанії з експорту та імпорту продукції і послуг військового та спеціального призначення “Укрспецекспорт”. Це компанія, яка входить до складу держконцерну.

У повідомленні зазначили, що аукціон з відбору компанії, яка буде здійснювати комплексний фінансовий аудит держконцерну, що відбувся 5 вересня на електронній платформі ProZorro.

Нагадаємо, скандальний Букін насолив Укроборонпрому перед відходом.

Як повідомляв Знай. ua, шахраї видурюють у українців останні копійки, обіцяючи золоті гори.

Також Знай. ua писав, що потрібно зробити Філатову, щоб залишитися в кріслі мера Дніпра.