Протягом минулого місяця підприємства державного концерну "Укроборонпром" досягли рекордних показників у випуску гармат. Загалом було відвантажено 35 одиниць.

Про це повідомляє прес-служба "Укроборонпрому".

"Рекордних 35 одиниць знарядь ЗТМ1 і ЗТМ2 за місяць - такий результат роботи Державного підприємства "Науково-технічний комплекс "Завод точної механіки", що входить до складу ДК Укроборонпром. Крім того, завод відвантажив комплектуючі ЗІП до гармати ЗТМ2 в кількості 100 комплектів і більше 30000 ланок автоматичних гармат. Ці показники є абсолютним виробничим рекордом підприємства за всю історію його існування ", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: На 3D-принтері надрукували робочий двигун для Boeing 787 (відео)

Наголошується, що унікальне виробництво гармат відновлено і виведено на повну потужність. Без цієї продукції не може бути повноцінно виготовлено і відремонтовано жодного БТР і БМП будь-якої модифікації, відзначають фахівці. Раніше потужності підприємства дозволяли виробляти лише 14 одиниць знарядь на місяць, зазначають у Укроборонпромі.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нагадуємо, що 3 вересня ДК "Укроборонпром" і польська компанія "Lubawa SA" заявили про створення спільного підприємства.