Громадський діяч Віктор Мовчан поділився неприємною історією, яка сталася з ним в одному з потягів "Укразалізниці". Відповідний пост з'явився на його сторінці в Facebook.

"Стільки тарганів навіть у старому гуртожитку не бачив у перший рік навчання, стільки цих тарганів-пасажирів їхали з Києва до Ковеля у вагоні поїзда! Краще побачити на власні очі, це просто шок!", - пише Мовчан.

Укрзалізниця
Укрзалізниця

За словами чоловіка, 1 вересня 2019 року він повертався з Києва поїздом Ковель 142/141 Львів-Бахмут у вагоні номер 1 (плацкарт) і зіткнувся з купою проблем.

"Як завжди, купити квиток - нереальна справа! Просто "зловив" квиток на ходу. Невже вагонів не вистачає? Від Києва до Ковеля йде більше одинадцяти годин. Хоча Київ-Берлін доїжджав за 5-6 годин. Все пробачимо, але коли таргани влаштували бенкет у плацкарті! Таке навіть мене шокувало! Таргани різного роду: від мізерних до великогабаритних, зухвалих і сором'язливих! І знаєте, по-всьому видно було, що вони відчувають себе господарями становища!", - пише громадський діяч.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Всяке чув про ПАТ «Укрзалізниця» (Укрзалізниця) : про поганий сервіс, неякісні послуги, зруйновані вагони ... Але!!!...

Geplaatst door Офіційна сторінка Мовчана Віктора - громадський діяч, Волинь. op Zondag 1 september 2019

Нагадаємо, "Укрзалізниця" потрапила у ганебний скандал.

Як повідомляв портал "Знай.uа", "золотий хлопчик" Укрзалізниці Кравцов нарвався на гнів українців.

Також "Знай.uа" писав, пекельний сервіс Укрзалізниці довів дніпрянку до напівсмерті, рахунок йшов на секунди.