Зеленський залишить українців без пенсій, стипендій і субсидій

В Україні готують тотальну перевірку всіх, хто отримує будь-яку допомогу від держави. Під перевірку потраплять мільйони українських сімей. Порушили правила, повинні будуть повернути гроші.

Відповідний законопроект зареєстрував голова комітету з питань фінансів, податкової та митної політики, нардеп з "Слуги народу" Данило Гетманцев.

Богдан шепнув на вушко Зеленському таке, що ніяково стало всій Україні

Дивне звернення голови Офісу президента України (ОПУ) Андрія Богдана до президента розбурхало мережу. Відповідне відео опубліковане на YouTube.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

На кадрах можна побачити, як після повернення українських полонених з Росії Володимир Зеленський підходить до Богдана, тисне йому руку, а той, сміючись, каже: "Я ж казав, що до Нового року попрацюємо - і все".

Путін і Макрон провели телефонні переговори

Президент Росії Володимир Путін і лідер Франції Еммануель Макрон провели телефонні переговори. Вони обговорили обмін полоненими між Україною і РФ, яке відбулося в суботу, 7 серпня.

Президенти обох країн вважають цю подію "важливою гуманітарною акцією". Також вони сподіваються, що цей обмін буде сприяти нормалізації російсько-українських відносин".

Супрун навіть після відставки не забуває про своїх радах

Колишня глава МОЗ Уляни Супрун не перестає роздавати поради українцям. Так, вона розповіла, які бувають типи головного болю.

"Головний біль буває первинний (кластерний біль і мігрень) і вторинний, тобто як наслідок інших станів. Тому і таблетки «від голови» бути не може треба шукати причину і лікувати безпосередньо її. І не самостійно, а з допомогою лікаря", - пише Супрун.

Сенцов і Кольченко отримають тимчасове житло

Звільненим з РФ колишнім політв'язням Олегу Сенцову і Олександр Кольченко організували тимчасове житло. Про це повідомила український омбудсмен Людмила Денисова.

Семья Олега Сенцова благополучно пересекла админ-кордон с оккупированным Крымом. Направляются в Киев , обняться с сыном,...

Geplaatst door Ленур Ислямов op Zondag 8 september 2019

"Ми організували тимчасове житло і для Олега, і для Кольченко. Що стосується постійного житла, ми будемо вирішувати, президент вже поставив відповідне завдання, адже, безумовно, їм повертатися в Крим не можна. Адже у них є сім'ї. Наприклад, у Олега Сенцова є мама, діти, які теж хочуть бути зі своїм батьком. І ми вчора це питання обговорили з Олегом, будемо його вирішувати", – сказала уповноважений з прав людини.

Українці вперше побачили Зеленського-репера, кумедне відео вже стало хітом

Нещодавно в мережі з'явилося кумедне відео, в якому головний героєм став президент Володимир Зеленський, який читає реп про українському уряді в смартфоні.

Так, журналісти зібрали в короткий ролик кілька яскравих епізодів, в яких бере участь глава держави. До нього увійшли найкращі меми і заяви, які просто напрошувалися, щоб їх увічнили в історії.