Колишній політв'язень Кремля Олег Сенцов завів сторінку в соціальній мережі Facebook. Він написав про те, що це єдина офіційна сторінка.

Сенцов подякував всім за слова підтримки і зазначив, що сторінку він веде особисто і в інших соціальних мережах і месенджерах не представлений.

В даний момент український режисер проводить час з сім'єю, а далі обіцяє працювати і писати "до повної перемоги".

"Невелика інформація стосовно моєї присутності в інтернеті. Це моя офіційна і єдина сторінка. В інших соціальних мережах і месенджерах я не представлений. Цю сторінку я веду особисто, коментарів не пишу, в друзі додаю тих людей, з якими знайомий особисто, спілкуюся або працюю. Спасибі за увагу і розуміння", — написав режисер.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

В соціальній мережі Twitter також з'явилася сторінка на ім'я Олега Сенцова з схожою публікацією. Проте сам режисер не підтвердив, що вона є справжньою.

Також стало відомо, що Звільненим з РФ колишнім політв'язням Олегу Сенцову і Олександр Кольченко організували тимчасове житло. Про це повідомила український омбудсмен Людмила Денисова.

Нагадаємо, Сенцов і Кольченко отримають тимчасове житло.

Як повідомляв Знай. ua, Туск відреагував на звільнення Сенцова і українських моряків.

Також Знай. ua писав, що сім'я Сенцова терміново покинула Крим.