Кілька днів тому у невеличкому селі Вітрова Балка, що знаходиться у Полтавській області, сільські мешканці зафільмували НЛО. Трапилося це під час святкування місцевого свята. Наразі активісти вже розпочали своє розслідування, пише “Тижневик ЕХО”

Як зазначається, все йшло по звичному для таких заходів сценарію: концерт, дискотека, застілля. Усе це дійсно знімали на відеокамери. Уже наступного дня, після того як оператор сів за монтаж відео, виявилося, що на задньому плані, за спинами музикантів, які готувалися до виступу, помітний незвичайний рух. Після наближення зображення стало зрозуміло, що у небі над Вітровою Балкою з блискавичною швидкістю пролетіли відразу три невпізнаних об’єкти.

Зараз місцевий люд обговорює різні версії появи над Вітровою Балкою НЛО. Говорять навіть про випробування якоїсь суперсекретної зброї, яке випадково зафіксував оператор. Хоча скептики припускають, що це були банальні бабки (стрекози).

Нагадаємо, у небі загадково зник переповнений літак: на допомогу вислали винищувачі.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа секретний план нападу НЛО розкрито, людство у небезпеці.

Знай.uа писав, справжнє походження Ісуса розкрито: нова теорія назавжди змінить все, що знало людство.