Стало відомо, що на Донбасі вибухнув автомобіль незаконних військових формувань. Про цю подію повідомив офіцер ЗСУ Анатолій Штефан на своїй сторінці в соціальній мережі, передає "Хвиля".

Як зазначив український військовий, бойовики понесли серйозні втрати. Він поділився посиланням на ЗМІ, підконтрольні ОРДО.

Офіцер Штефан вказав, що підірваний автомобіль, в якому їхали терористи. Але згодом його спробували видати за машину швидкої допомоги.

"Негайно в черговий раз бойовики готують постановочний фейк, малюючи червоні хрести на авто, щоб звинуватити у всьому підрозділу ООС", — підкреслив Анатолій.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Також за даними українського офіцера, автомобіль з представниками незаконних збройних формувань заїхав на мінне поле, де і підірвався в кінцевому підсумку. При цьому ватажків бойовиків замовчують про втрати.

Нагадаємо, що путінські окупанти в шизофренічному маренні націлилися на всю Україну.

Як повідомляв портал Знай.ua бійці ЗСУ прикінчили путінського терориста на Донбасі.

Також портал Знай.ua писав, що безславна "бригада-200" поповнилася черговими "добровольцями".