Національний банк України опублікував офіційний курс іноземних валют на четвер, 12 вересня. Курс долара порівняно з показниками у середу, 11 вересня, підвищився в ціні і тепер становить 24,96 гривень. Про це повідомляє прес-служба офіційного регулятора.

Курс валют Нацбанку на 12 вересня

Офіційні курси валют встановлені на такому рівні:

- 100 доларів США – 2496,8816 гривень;
- 100 євро – 2747,0036 гривень;

Як видно з цими показниками, євро залишається на колишньому рівні. Крім того, долар раптово подорожчав на 8 копійок.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, що восени в Україні продовжать заміну паперових грошей на монети. При цьому 5 гривень замінять вже в цьому році, в 2020 році прийде черга 10 гривень.

Як повідомляв портал Знай.uа, Нацбанк скасував усі обмеження на репатріацію дивідендів для поліпшення інвестиційного клімату в країні.

Також портал Знай.ua писав, що у жовтні для українців готують відразу два грошових нововведення. По-перше, перестануть приймати копійки номіналом одна, дві та п'ять копійок. По-друге, з'явиться нова купюра.