Двоюрідна сестра звільненого політв'язня і українського режисера Олега Сенцова розповіла про те, як зустрілася з братом і що відчула, побачивши його. Наталія Каплан підкреслила, що важко пережила полон брата, і тепер знаходиться в лікарні з депресією.

"Я все ж дала йому в морду", – написала Каплан в Facebook.

Каплан помітила, що їй часто задають питання, що вона зробила з братом: обняла або "дала йому в морду". Жінка зізнається, що врешті-решт зробила і те, і інше.

"Так, спочатку я його обняла. А потім... Вже у мене вдома, за келишком вина, все-таки дала йому в морду. Так, трохи, люблячи і попередивши, що це буде. Тому що мені особисто все це дуже важко далося", - розповіла Каплан.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

При цьому Наталія зазначила, що не відчула нічого, коли Олег Сенцов вийшов з літака. Жінка підвела до нього дочку Аліну, а сама просто стояла поруч і чекала, поки він сам не обійняв її.

Наталя на даний момент знаходиться в лікарні. Там вона лікує депресію. При цьому жінка відзначає, що останні п'ять років стали дуже важким випробуванням для неї. Саме на її плечах були всі офіційні заходи замість брата, спілкування з журналістами і вона відвідувала Сенцова у в'язниці.

"Я завжди думала, що емоційне вигорання, депресії – це все про когось іншого, а я сильна, я все можу. Загалом, я не змогла, змушена була звернутися за допомогою. Бережіть себе. Ми всі не залізні. А Олега я спочатку обняла, потім в морду за всі мої страждання. Сьогодні він мене в лікарні відвідав, я рада, він заряджає енергією ого-го", - зізналася Наталія.

Нагадаємо, Сенцов замість лікування попросив щось потрібніше.

Як повідомляв Знай. ua, від Сенцова почули те, що боялися говорити вголос.

Також Знай. ua писав, що у Зеленського показали відео з літака, яким поверталися в'язні Кремля.