У ці вихідні, 14 і 15 вересня, погода по всій Україні різко зіпсується. Повітря стане прохолодніше, а в суботу вранці і зовсім пройде осінній дощ.

Цю інформацію повідомила на своїй сторінці у Facebook народний синоптик Наталка Діденко.

Вона підкреслила, що температура буде на рівні +20 градусів.

"У Києві прийдешня синоптична перспектива – дуже цікава. Найближчої ночі і завтра (14 вересня. – Ред.) вранці у столиці пройде дощ, вдень у суботу проясниться, в неділю – без істотних опадів. Однак, оскільки ми будемо вже в тилу фронту, Київ опиниться в прохолодному повітрі". Наталка Діденко

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Згідно з прогнозом Укргідрометцентру, 14 вересня очікується +12...+14 градусів, вдень температура сягне +20...+22. Також у другій половині доби можливий дощ. Вітер – 5-10 м/с.

А 15 вересня стане ще холодніше: нічна температура буде на рівні +8...+10 градусів, денна – тільки +17...+19. Опадів киянам не слід очікувати. А вітер буде таким же, як і в суботу.

Нагадаємо, що команда зоологів з Національного музею природної історії США виявили в Амазонці новий вид вугра з рекордним показником електричного напруги.

Як повідомляв портал Знай.uа, що чекає на нашу планету і людство в майбутньому.

Також Знай.uа писав про те, що рятувальники перевантажені роботою – розруха в регіоні катастрофічна.