У понеділок, 16 вересня, у Маріуполі був убитий 28-річний Роман Джумаєв, який підозрюється в участі у бойових діях на стороні путінських терористів. Поки ведеться слідство, волонтери припустили, що чоловіка могли вбити його побратими-ополченці. Про це повідомляє ресурс InformNapalm.

Крім того, волонтери привели у приклад інтерв'ю Джумаєва, де він відверто зізнається, що захищав "русскій мір" і вбивав українців. Він зазначив, що в Білорусі зустрічався з бойовиками, які збираються продовжити свавілля у цій країні.

"Я тут вже багато людей зустрів, які були і в "ДНР" і "ЛНР". Наших тут насправді багато. Дуже багато людей я просто випадково зустрів. Я зустрів людину (сам він з козаків), з яким ми разом допомагали пораненим, коли залізничний вокзал розбомбили у Донецьку... Так що відправляти запит (на екстрадицію - ред.) доведеться на багатьох", - розповідав Джумаев.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадаємо, в "ЛНР" заарештували скандального ватажка МВС.

Раніше Знай.ua повідомляв, окупанти на Донбасі заскиглили через масштабні втрати.

Також Знай.ua писав, на Донеччині ліквідували двох послідовників Захарченка.